Incompany workshops

Al meer dan 20 jaar bekleed ik verschillende rollen in verschillende branches binnen de Sales. Natuurlijk volg je dan allerlei trainingen en workshops. En natuurlijk stak ik daar af en toe iets van op, maar helaas moet ik bekennen dat al deze trainingen voor 90% bestonden uit het intrappen van open deuren en vooral uit veel geschreeuw en weinig wol.

Totdat ik NLP leerde kennen. De studie naar succesvol menselijk gedrag en dus ook de studie naar hoe je succesvol communiceert met anderen én met jezelf. 

• Hoe zorg je ervoor dat iemand snel een klik met jou krijgt?
• Welke vragen stel je om er achter te komen wat iemand écht wil?
• Hoe blijf je koel tijdens lastige gesprekken, waardoor je op het juiste moment wél op het juiste antwoord komt?
• Hoe bereid je je voor en hoe deel jij je tijd in?
• Hoe krijg je iemand mee met jouw verhaal en hoe zet je diegene aan tot aktie?

Maar ook, hoe je goed presenteert, hoe je jouw boodschap in je verhaal verwerkt, hoe je goed offertes en mails schrijft, hoe je medewerkers enthousiast maakt, hoe je jezelf motiveert, hoe je goed feedback geeft, hoe je mensen beïnvloedt.

Dat en nóg veel meer leer je met NLP. Het is zo veel en het is zo krachtig dat ik met recht kan zeggen, NLP is de beste communicatietraining die er bestaat!

Als Head of Sales binnen de mediabranche maak ik dan ook dagelijks dankbaar veel gebruik van NLP. Zowel in de omgang met teamleden, collega's, klanten als met mijzelf.

De workshops van Toolbox Training & Coaching kenmerken zich door een interactief programma te combineren met humor en een laagdrempelige wijze van aanpak. Tools worden op een eenvoudige, heldere wijze, 'down to earth' aangeboden in de vorm van laaghangend fruit. Oftewel, super praktische technieken waar je gemakkelijk morgen mee aan de slag kunt. 

Onderstaand diverse voorbeelden van de workshops welke Toolbox Training & Coaching aanbiedt. Interesse in 1 of meerdere workshops? Of in een workshop op maat? Vul het contactformulier in, want wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn