NLP Introductie avonden

Over deze workshop
NLP daar heb ik weleens goede verhalen over gehoord. Maar waar het nu precies voor staat, wat je er mee kunt en of het iets voor mij is dat weet ik eigenlijk niet. Nu heb ik er wel eens over nagedacht om een NLP opleiding te volgen, maar om nu meteen € 1.975,- te betalen voor iets waarvan ik van te voren niet weet of het achteraf wel iets voor mij was. Tsja...

Wanneer je je hier in herkent, schrijf je dan in voor de NLP Introductie avonden in Leiderdorp, want dan maak je op een laagdrempelige, gezellige en ongedwongen wijze op de best mogelijke manier kennis met NLP. Geheel volgens de richtlijnen van de Society of NLP. Oftewel, NLP zoals NLP bedoeld is.

Programma
NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het optimaliseren van je brein (Neuro) door op een slimme manier taal te gebruiken (Linguïstisch) om voor jezelf strategieën aan te leren voor een gelukkiger leven (Programmeren).
Tijdens de NLP introductie avonden behandelen we elke avond een ander gedeelte, zodat je aan het einde van de Introductie avonden een goed beeld hebt van zowel het Neuro gedeelte (brein), het Linguïstische gedeelte (taal) als het Programmeer gedeelte (strategieën).

Avond 1 Neuro
Tijdens de eerste avond maak je kennis met NLP, waar komt het vandaan en hoe is het ontstaan. Daarna gaan we meteen actief aan de slag met je zintuigen, hoe kun je deze handig bespelen. En je leert meteen 1 van de 4 NLP basis technieken. Misschien wel meteen de belangrijkste. Aan het eind van deze avond ben jij al een expert geworden in je goed voelen!

Avond 2 Linguïstisch
Woorden kunnen je meevoeren naar grote hoogten, maar woorden kunnen je ook beperken. Woorden zetten mensen soms aan tot oorlog, maar zorgen ook voor vrede. Woorden kunnen je maken of breken, laten lachen of huilen, ontroeren en inspireren. Soms vlijmscherp en soms, boterzacht. Woorden zijn cruciaal. Om met anderen te communiceren, maar ook met jezelf.

Tijdens de 2de avond maak je kennis met de 2 communicatie modellen binnen NLP:

Meta Model - Communiceren om te verduidelijken
Milton Model - Communiceren om te beïnvloeden

Waarschuwing! Na deze avond ga je nooit meer hetzelfde met taal om! ;-)

Avond 3 Programmeren
Op avond 3 komen de strategieën aan bod binnen NLP en dan met name de strategie voor een gelukkiger leven.
Aan het eind van deze avond zal je versteld dat je je doelen kunt behalen zonder daar bewust iets voor te doen.

Doel
Drie interactieve en vooral leuke avonden waarbij je in een ontspannen sfeer leert wat NLP is, wat je er mee kunt en of het iets voor jou is. 

Uitgangspunt
How deep do you want to go down the rabbit hole?

Duur
Drie avonden van elk 2 uur (19.30 – 21.30 uur)

Data
To be announced

Trainer
John van der Haven

Tarief
€ 99,- incl. BTW voor de totale Introductie workshop van in totaal 3 avonden

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn